Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Selçuk’a Ziyaret
14 Temmuz 2018, Cumartesi

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın beraberindeki heyet ile birlikte Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bakanlıkta gerçekleştirilen ziyarette Genel Başkan Ali Yalçın ve beraberindeki heyet Bakan Selçuk’a hayırlı olsun temennilerini iletti. Ziyarette gündem üzerine de fikir alışverişinde bulunularak, dünya ve Türkiye özelinde çalışma alanına dair istişareler gerçekleştirildi. 

Yalçın görüşmede kamu görevlilerinin hali hazırda devam eden sorunlarını Bakan Selçuk’a aktardı, çözüm konusunda gerekli çalışmaların bir an önce yapılmasının önemine değindi. 

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkürlerini iletti. Yeni bir dönemin başladığına dikkati çeken Selçuk, çalışma ve sosyal hizmetler alanında yeni çalışmaların yapılacağını ve bu alandaki ilerlemenin devam edeceğini belirtti. Selçuk, kamu görevlilerinin sorun ve taleplerine ilişkin de ilgili çalışmaların yapılacağını söyledi.bakanziyaret1Ziyarette Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın yanı sıra, Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Hacı Bayram Tonbul ve Günay Kaya, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan da hazır bulundu.bakanziyaret2

PAYLAŞ :