DELEGE SEÇİMLERİMİZ KHB GENEL SEKRETERLİĞİ – ADSM VE ADLİ TIP KURUMU İLE SON BULDU...
10 Eylül 2014, Çarşamba

Sağlık-Sen Muş Şube Başkanlığımız 3. Olağan Genel Kurulunda oy kullanacak delegelerimizin belirlendiği seçimlerimiz Kamu Hastane Birliği Genel Sekreterliği – ADSM ve Adli Tıp Kurumunda yapılan seçimlerle sona erdi.

26/08/2014 tarihinde delege seçimleri ile ilgili olarak kurum panolarına yapılan ilanımızda delege olacak üyelerimizin bu tarihten itibaren 3 gün içerisinde  şahsen şubemize başvuru yapmalarını duyurmuştuk. Yapılan delege başvuruları sonrasında seçim duyurumuzu 30/08/2014 tarihinde yine hastane panolarımızda 3 gün yayınlayarak tüm üyelerimize ilan ettik.

Kamu Hastane Birliği Genel Sekreterliği – ADSM ve Adli Tıp Kurumu delegelerini belirlemek için Sağlık-Sen Muş Şube Başkanlığımızda gerçekleştirdiğimiz delege seçimlerimiz 10/09/2014 tarihinde 14.00 - 18.00 saatleri arasında gerçekleştirildi. Yapılan seçim ile Sağlık-Sen Muş Şube Başkanlığımız 3. Olağan Genel Kurulunda oy kullanacak Kamu Hastane Birliği Genel Sekreterliği – ADSM ve Adli Tıp Kurumu üyelerimiz arasından 4 delegemiz belirlenmiştir.

Gerçekleştirmiş olduğumuz tüm seçimler boyunca soğukkanlılığını koruyan büyük bir olgunluk gösteren tüm üyelerimize ve bu demokrasi şölenimize katkıda bulunan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederiz.

 

 

PAYLAŞ :