Kırıkkale Şubemizin Olağanüstü Genel Kurulu Yapıldı
31 Temmuz 2017, Pazartesi

Kırıkkale Şubemizin 1. Olağanüstü Genel Kurulu, Genel Başkan Vekilimiz Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Himmet Bayar ve İdris Baykan’ın katılımı ile yapıldı. Yapılan seçim sonrası, Şube Başkanımız Recep Akdoğan yeniden şube başkanlığına seçildi.

Genel Kurulda konuşan Genel Başkan Yardımcımız İdris Baykan, genel kurulların bir demokrasi şöleni olduğunu, önemli olanın buradan çıkan sonuç ne olursa olsun, bütün tarafların Sağlık-Sen için çalışması olduğunu söyledi. Görevlere talip olmanın bu ailenin bütün fertlerinin en doğal hakkı olduğunu ifade eden Baykan, yarışın bir hizmet ve bayrak yarışı olduğunu, kazananın her zaman sendikamızla birlikte sağlık ve sosyal hizmet çalışanları olması gerektiğini ifade etti.

Sağlık-Sen’in, sağlık ve sosyal hizmet kolunda genel yetkili sendika olduğunu hatırlatan Baykan, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını tespit ediyor, çözüm önerileri geliştiriyor ve sorunlarını çözüyoruz. Önümüzde bir toplu sözleşme süreci bulunuyor. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın yanı sıra teşkilatımızın da görüş ve önerileri doğrultusunda hazırladığımız taleplerimizle masada olacağız. Şimdiye kadar olduğu gibi yine masadan kazanımlarla ayrılmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Divan Başkanlığını Genel Başkan Vekilimiz Semih Durmuş’un yaptığı seçim sonucu Recep Akdoğan yeniden şube başkanı seçilirken, şube yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Recep Akdoğan – Şube Başkanı, Hakan İlhan – Şube Başkan Vekili, Özcan Uça – Şube Başkan Yardımcısı, Fatih Yılmaz – Şube Başkan Yardımcısı, Selami Doğan – Şube Başkan Yardımcısı, Tahir Öztürk – Şube Başkan Yardımcısı, Fatih Yılmazer – Şube Başkan Yardımcısı

PAYLAŞ :